Commissies


Wedstrijd Commissie

De wedstrijdcommissie orgainiseert jaarlijks terugkerende Uithof Survivalrun Utrecht die in juni plaatsvindt. Zij zijn belast met de promotie, vergunningen, inschrijvingen en alles wat nog meer komt kijken bij het organiseren van een survivalrun.
Meer info? run@survivalutrecht.nl

Bouw Commissie

De bouwcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van bouwdagen en het regelmatig controleren van de hindernissen. Ook denkt zij na over welke hindernissen een aanvulling zijn op onze trainingslocatie. Verder organiseert ze samen met de wedstrijdcommissie de run.
Meer info? bouwco@survivalutrecht.nl

Epische Commissie

De Epische Commissie (ECo) organiseert zowel sport als ontspanningsactiviteiten voor de leden. Van vuurborrels tot een biercantus en van survivalruns tot deelname aan de Batavierenrace. Niks is te gek voor deze commissie. Meer info? Mail naar eco@survivalutrecht.nl of spreek een van de commissieleden met hun groene truien aan!


PR-commissie

De PR-commissie houdt zich bezig met onder andere de website en de sociale media. Ook is de PR-commissie te benaderen voor vragen over sponsoring.
Meer info? PR@survivalutrecht.nl

Lustrumcommissie (2017-2018)

Afgelopen jaar vierde U.S.S.V. Simius Hircus het 5e jaar van het bestaan, onze eerste lustrum. De lustrumcommissie heeft dit jaar onvergetelijk gemaakt!
Meer info? lustrum@survivalutrecht.nl

Simius Fabulans

Deze commissie zal ervoor zorgen dat de verhalen van de vereniging gebundeld worden in een mooi naslagwerk.
Meer info? almanak@survivalutrecht.nl


Trainerspoule

De trainers uit de trainerspoule verzorgen iedere week de trainingen.
Meer info? info@survivalutrecht.nl

Simiskicie

De Simiskicie organiseert jaarlijks een skivakantie voor de leden van Simius Hircus.
Meer info? simiskicie@survivalutrecht.nl


SponsorKliks, gratis sponsoren!