Commissies

De vereniging zou niet draaien zonder haar commissies. Op deze pagina vindt je een korte beschrijving van alle commissies die er op dit moment draaien en die er in het verleden geweest zijn.


Lopende commissies


Wedstrijd Commissie

De wedstrijdcommissie (Wedco) orgainiseert jaarlijks terugkerende Utrecht Survivalrun die in september plaatsvindt. Zij zijn belast met de promotie, vergunningen, inschrijvingen en alles wat nog meer komt kijken bij het organiseren van een survivalrun.
Meer info? run@survivalutrecht.nl

Bouw Commissie

De bouwcommissie (Bouwco) is verantwoordelijk voor het organiseren van bouwdagen en het regelmatig controleren van de hindernissen. Ook denkt zij na over welke hindernissen een aanvulling zijn op onze trainingslocatie. Verder bouwen ze de hindernissen van de Utrecht Survivalrun.
Meer info? bouwco@survivalutrecht.nl

Epische Commissie

De Epische Commissie (ECo) organiseert zowel sport als ontspanningsactiviteiten voor de leden. Van vuurborrels tot een biercantus en van survivalruns tot deelname aan de Batavierenrace. Niks is te gek voor deze commissie.
Meer info? Mail naar eco@survivalutrecht.nl of spreek een van de commissieleden met hun groene truien aan!


Excellencie

De ExcellenCie is onze enige echte kookcommissie! Ze vinden het gezellig om samen te koken en excellente maaltijden te verzorgen voor de rest van de vereniging. Soms organiseren zij het eten voor een activiteit van een andere commissie, maar ze organiseren ook een paar keer per jaar een eigen activiteit, zoals een meergangendiner rond de feestdagen.

Bokkenrijers

De bokkenrijers vormen een projectcommissie, die de bouw van de nieuwe bokkenrij organiseert. Dankzij zal de survivalbaan dit jaar flink kunnen worden uitgebreid!
Meer info? info@survivalutrecht.nl

PR-commissie

De PR-commmissie ondersteunt de vereniging op aspecten die met promotie te maken hebben, zoals het ontwerpen van flyers en posters. Ook houden ze zich bezig met de website van de vereniging.
Meer info? PR@survivalutrecht.nl

Trainerspoule

De trainers uit de trainerspoule verzorgen iedere week de trainingen.
Meer info? info@survivalutrecht.nl

Monkeycie

De Monkeycie is de huidige almanakcommissie. Komende zomer zullen ze een prachtig jaarboek uitbrengen met daarin alle hoogtepunten, leuke weetjes en roddels van het afgelopen jaar!
Meer info? almanak@survivalutrecht.nl


Voltooide commissies


Simius Fabulans

Simius Fabulans was de eerste almanakcommissie van Simius Hircus. Ze hebben een ontzettend leuke almanak in elkaar gezet!

Lustrumcommissie (2017-2018)

In het verenigingsjaar 2017-2018 vierde U.S.S.V. Simius Hircus het 5e jaar van haar bestaan, ons eerste lustrum. De lustrumcommissie heeft dit tot een onvergetelijk jaar gemaakt!