Commissies

ECo

De Epische Commissie (ECo) organiseert zowel sport als ontspanningsactiviteiten voor de leden. Van vuurborrels tot een biercantus en van survivalruns tot deelname aan de Batavierenrace. Niks is te gek voor deze commissie.

Meer info? eco@survivalutrecht.nl of spreek een van de commissieleden met hun groene truien aan!

Bouwco

De bouwcommissie (Bouwco) is verantwoordelijk voor het organiseren van bouwdagen en het regelmatig controleren van de hindernissen. Ook denkt zij na over welke hindernissen een aanvulling zijn op onze trainingslocatie. Verder bouwen ze de hindernissen van de Utrecht Survivalrun.

email: bouwco@survivalutrecht.nl

ExcellenCie

De ExcellenCie is onze enige echte kookcommissie! Ze vinden het gezellig om samen te koken en excellente maaltijden te verzorgen voor de rest van de vereniging. Soms organiseren zij het eten voor een activiteit van een andere commissie, maar ze organiseren ook een paar keer per jaar een eigen activiteit, zoals een meergangendiner rond de feestdagen.

Lustrumcommissie (2022-2023)

In het verenigingsjaar 2022-2023 viert U.S.S.V. Simius Hircus het 10e jaar van haar bestaan, ons tweede lustrum. De lustrumcommissie zal dit een onvergetelijk jaar maken!

Monkeycie

De Monkeycie is de huidige almanakcommissie. Komende zomer zullen ze een prachtig jaarboek uitbrengen met daarin alle hoogtepunten, leuke weetjes en roddels van het afgelopen jaar!
Meer info? almanak@survivalutrecht.nl

Trainerspoule

De trainers uit de trainerspoule verzorgen iedere week de trainingen.
Meer info? info@survivalutrecht.nl

Webcie

Wij zijn een vrij nieuw gevormde commissie met een op dit moment vrij bescheiden ledenaantal van 5: Arwin, Erwin, Frank, Sjoerd en Arjan. Zoals je wellicht al uit de naam zal halen, is het hoofddoel van deze commissie: wraps bereiden en eten.

Oh ja, onder het genot van heerlijk vers bereidde wraps, werken we trouwens ook wel eens aan de website.

meer info: …

Wedco

De wedstrijdcommissie (Wedco) orgainiseert jaarlijks terugkerende Utrecht Survivalrun die in september plaatsvindt. Zij zijn belast met de promotie, vergunningen, inschrijvingen en alles wat nog meer komt kijken bij het organiseren van een survivalrun.

Meer info? run@survivalutrecht.nl

Voltooide Commisies

Bokkenrijers

De bokkenrijers vormden een projectcommissie, die de bouw van de bokkenrij organiseerde. Dankzij hun is de survivalbaan flink uitgebreid!

UITslovers

De UITslovers is een tijdelijke commissie geweest om promotie materiaal te maken voor de digital UIT markt in 2020
Je kan de resulterende promovideo hier bekijken.

PR-commissie

De PR-commmissie ondersteunde de vereniging op aspecten die met promotie te maken hadden, zoals het ontwerpen van flyers en posters. Ook hielden ze zich bezig met de website van de vereniging.

Simius Fabulans

Simius Fabulans was de eerste almanakcommissie van Simius Hircus. Ze hebben een ontzettend leuke almanak in elkaar gezet!

Lustrumcommissie (2017-2018)

In het verenigingsjaar 2017-2018 vierde U.S.S.V. Simius Hircus het 5e jaar van haar bestaan, ons eerste lustrum. De lustrumcommissie heeft dit tot een onvergetelijk jaar gemaakt!