Membership and trainings NL

Proeftraining

De eerste 4 trainingen van de maand (dinsdag en donderdag van 19u-21u) kan je gewoon komen meetrainen. We hebben altijd een extra trainer beschikbaar om de basistechnieken stap voor stap uit te leggen. In de maand maart hebben we de speciale introductieperiode.

Als je hierover vragen hebt of als je je wilt opgeven voor een proeftraining kun je een mailtje sturen naar info@survivalutrecht.nl.

Aankomende Proeftrainingen
Dinsdag05-03-2024
Donderdag07-03-2024
Dinsdag12-03-2024
Donderdag14-03-2024

Praktische informatie Proeftraining

Als je een keertje komt proeftrainen is het handig om vlak voor de training aan te geven bij de trainer dat je er voor het eerst bent. Onze warming-up begint altijd om 19:00 bij ons op de baan, bij de dug-out naast het voetbalveld. Deze warming-up zullen we als gehele vereniging samen doen, daarna zal je door een beginnerstrainer begeleid worden met de basistechnieken. We raden je aan om buiten sportschoenen aan te trekken waarvan het niet erg is als ze vies worden. Schoenen met goed profiel zijn handig (zoals hardloopschoenen of trailrunschoenen). Schoenen met metalen spikes zijn verboden. Verder is het belangrijk om een lange sportbroek en enkelbedekkende sokken aan te doen in verband met de schurende touwen. Sportleggings/tights zijn het fijnst om aan te hebben tijdens het klimmen, ook voor mannen. Ook een fles water is geen overbodige luxe om mee te nemen, de survivaltrainingen kunnen best intensief zijn.

Lid worden

Je kan je bij ons het hele jaar door inschrijven voor de vereniging! Om bij ons lid te kunnen worden moet je 18 jaar of ouder zijn. Omdat Simius Hircus een studentenvereniging is, kun je alleen lid worden wanneer je studeert aan een universiteit of hogeschool. Voor deze en andere regels, zie het huishoudelijk reglement. Je zal jezelf in moeten schrijven bij de SBN (Survivalrun Bond Nederland), voor de verzekering. Dit kost 20 euro per jaar.

De contributie bedraagt 35 euro per half jaar.
Let op: je hoeft geen Olympas te hebben om lid te worden. Dit maakt ons een relatief goedkope vereniging.

Als je je wilt inschrijven voor de vereniging kan je het lidmaatschapsformulier invullen door op de knop hieronder te klikken.

Wel student, maar niet in Utrecht

Ben je wel een student, maar kan je niet bij ons in Utrecht trainen? Mogelijk kan je dan bij een van onze zusterverenigingen terecht, allemaal gericht op studenten. Deze zitten verspreid door heel het land en hier hebben we nauw contact mee, door verschillende uitwisselingen en een weekendje weg met alle verenigingen te organiseren. De steden zijn; Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen en Wageningen.
In Delft zit de vereniging S.B.V. Slopend
In Eindhoven zit All Terrain
In Enschede zit D.S.S.V. Tartaros
In Groningen zit G.S.S.V. Moddervet
In Nijmegen zit N.S.S.V. FEL
En in Wageningen zit WOEST

Geen student

Wil je graag gaan survivalrunnen, maar ben je geen student? Dan kun je helaas geen lid worden van Simius Hircus. Onze vereniging is uitsluitend bedoeld voor studenten. Maar niet getreurd, je kunt wel degelijk in Utrecht gaan survivalrunnen, namelijk bij Survivalrun Trajectum. Dit is een survivalrunvereniging die is opgericht door een aantal mensen die al een tijd lid waren van Simius Hircus, maar niet meer studeerden, speciaal voor niet-studerende mensen in Utrecht die de sport willen beoefenen. Zowel beginners als gevorderden zijn bij hun welkom.
Voor meer info, mail naar survivalruntrajectum@gmail.com.