Introduction Period NL

Ben je benieuwd of survival een sport voor jou is? In de maand september en maart vinden er introductietrainingen plaats voor (nieuwe) studenten in Utrecht. Je kunt dan vier weken lang, één of twee keer per week training volgen en zo de basis van survivalrunning onder de knie krijgen (helemaal gratis en vrijblijvend)! De trainingen zijn zo opgebouwd dat je aan het einde van de introductieperiode klaar bent voor een minisurvivalrun over onze baan! Als je een keertje een training mist, zijn er altijd mogelijkheden om nog even wat extra te oefenen met één van de trainers.

Daarnaast zijn er in september en maart elke donderdag borrels en daarbuiten zullen nog genoeg andere gezellige activiteiten plaatsvinden, waarmee je elkaar en onze leden beter kunt leren kennen!

Je kan je voor deze introductieperiode aanmelden door een mailtje te sturen naar info@survivalutrecht.nl, of dit google forms formulier in te vullen.

Introperiode gemist?

Geen probleem! Elke eerste vier trainingen van de maand is er ook een beginnerstrainer aanwezig en kun je vrijblijvend een keer komen proberen hoe het is. Als je dat wilt, stuur dan een mailtje naar info@survivalutrecht.nl.