Algemene informatie

De Utrecht Survivalrun 2019 was een groot succes, namens de organisatie willen wij graag alle deelnemers hartelijk bedanken, we hopen dat jullie het even gaaf vonden als wij! Hieronder vinden jullie de foto’s gemaakt door onze 3 fotografen en de vrijwilligers bij de hindernissen. De uitslagen van de wedstrijd vind je hier.
Hou deze pagina en onze facebook in de gaten voor de volgende editie…
Daarnaast willen wij alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet, de sfeer was fantastisch en de deelnemers hebben van jullie genoten. Zonder juryposten, klaarovers, EHBO’ers, fotografen en alle andere helpers zou de Utrecht Survivalrun niet kunnen plaatsvinden!


Wat is de Utrecht Survivalrun?

In 2019 organiseert de wedstrijdcommissie van U.S.S.V. Simius Hircus voor de zesde keer de Utrecht Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een team, een afstand van 6 km of 9 km af en overwin je vijfentwintig of zesendertig uitdagende hindernissen. Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl.

Voor wie is de Utrecht Survivalrun?

De 6 kilometer is open voor iedereen boven de 16 jaar en de 9 kilometer voor iedereen boven de 18 jaar. Het parcours zal zowel uitdagend als leuk zijn voor beginners en wat meer geoefende survivalaars. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als koppel inschrijven. Bij de 6 kilometer kan je ook meedoen met een groep tot 5 personen.

Media

Volg de run op onze social media:
Facebook

Foto’s 2019

Foto’s door vrijwilligers

Maikel Rutten

Jessie Poelsma

Dennis Verduin

Foto’s 2018

Maikel Rutten

Gijs van Baalen

Becky Miedema

UtrechtSurvivalRun

Parcours 2019

Onze sponsoren: