De Utrecht Survivalrun verplaatst naar 3 oktober 2021

Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten dat Utrecht Survivalrun op 9 mei 2020 niet door kan gaan vanwege COVID-19. Maar niet getreurd! We gaan de Utrecht Survivalrun verplaatsen naar zondag 3 oktober 2021! Zet deze datum dus vast in je agenda en blijf via social media op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de run.

Wat is de Utrecht Survivalrun?

De wedstrijdcommissie van U.S.S.V. Simius Hircus organiseert al voor de zevende keer de Utrecht Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een team, een afstand van 6 km af en overwin je achtentwintig uitdagende hindernissen. Deze hindernissen zijn gebouwd van touwen, houten balken en netten, maar ook kanovaren en boogschieten zijn onderdeel van de run! Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start zal plaatsvinden tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl. Hou de site en Facebook in de gaten voor de opening van de inschrijvingen.

Voor wie is de Utrecht Survivalrun?

De 6 kilometer is open voor iedereen boven de 16 jaar. Het parcours zal zowel uitdagend als leuk zijn voor beginners en wat meer geoefende survivalaars. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als koppel inschrijven. Bij de 6 kilometer kan je meedoen met een groep tot 5 personen.

Niet zo sportief maar toch willen helpen bij de Utrecht Survivalrun?

Dat kan! Met 28 hindernissen en meer dan 400 deelnemers, hebben we een heleboel vrijwilligers nodig om het evenement een succes te maken! Denk hierbij aan juryposten, klaar-overs, EHBO’ers, duikers/reddingszwemmers en fotografen. Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om ons te helpen, laat het ons weten! Binnenkort komt er een inschrijfformulier voor de vrijwilligers. Hou hiervoor de site en Facebook in de gaten.

Media

Volg de run op onze social media:
Facebook

Foto’s 2019

Foto’s door vrijwilligers

Maikel Rutten

Jessie Poelsma

Dennis Verduin

Foto’s 2018

Maikel Rutten

Gijs van Baalen

Becky Miedema

UtrechtSurvivalRun

Voorlopig Parcours 2021

Sponsoren Utrecht Survival Run


a science-based company, specializing in molecular
diagnostics for transplantation and personalized health care.