Algemene informatie

Op zaterdag 28 september wordt de Utrecht Survivalrun weer georganiseerd! De inschrijvingen zijn geopend, schrijf je in via deze link!


Wat is de Utrecht Survivalrun?

In 2019 organiseert de wedstrijdcommissie van U.S.S.V. Simius Hircus voor de zesde keer de Utrecht Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een team, een afstand van 6 km of 9 km af en overwin je vijfentwintig of zesendertig uitdagende hindernissen. Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl.

Voor wie is de Utrecht Survivalrun?

De 6 kilometer is open voor iedereen boven de 16 jaar en de 9 kilometer voor iedereen boven de 18 jaar. Het parcours zal zowel uitdagend als leuk zijn voor beginners en wat meer geoefende survivalaars. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als koppel inschrijven. Bij de 6 kilometer kan je ook meedoen met een groep tot 5 personen.

Vrijwilligers!

Ook dit jaar hebben we de vrijwilligers weer hard nodig om van deze run een succes te maken. De vrijwilligers krijgen een eigen shirt, worden voorzien van lunch en avondeten en mogen de run zelf gratis lopen samen met de wedstrijdorganisatie op vrijdagavond 17 september. Dus lijkt het jou leuk om te helpen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier:

https://forms.gle/WyQ6gm9KpqwCNPj17

Media

Foto’s 2018

Maikel Rutten

Gijs van Baalen

Becky Miedema

Volg de run op onze social media:
Facebook

UtrechtSurvivalRun

Parcours 2019


SponsorKliks, gratis sponsoren!