De Uithof Survivalrun 2018 was een succes!

Algemene informatie

Op zondag 10 juni 2018 organiseerde Simius Hircus haar vijfde run! Dit lustrum, dat samenvalt met het lustrum van de hele vereniging, werd gevierd met een mooie survivalrun. Vele deelnemers, waaronder wedstrijdlopers en teams, gingen de uitdaging aan op het Utrecht Science park.

We hadden dit jaar twee afstanden, de 6 km en een uitdagende 9 km parcours. We willen alle betrokken partijen en alle vrijwilligers bedanken voor alle hulp en gebruik van faciliteiten! Zonder jullie is een survivalrun niet mogelijk.Wat is de Uithof Survivalrun?

In 2018 organiseert de wedstrijdcommissie van U.S.S.V. Simius Hircus voor de vijfde maal de Uithof Survivalrun. Tijdens deze survivalrun leg je, alleen of in een groep tot vier personen, een afstand van ongeveer 6 km of ongeveer 9 km af en overwin je zeker vijfentwintig uitdagende hindernissen. Daarnaast krijg je bij de start een mooi t-shirt om de run in te lopen. De start vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Voor vragen mail je naar run@survivalutrecht.nl.

Voor wie is de Uithof Survivalrun?

De survivalrun is open voor iedereen boven de achttien jaar. Een groot deel van de deelnemers zal bestaan uit (sportieve) studenten van de Universiteit of Hogeschool Utrecht of van elders uit het land! Het parcours zal zowel uitdagend als leuk voor beginners en wat meer geoefende survivalaars zijn. Laat je dus niet afschrikken, maar ga de uitdaging aan! Je kunt je individueel of als team inschrijven.

Trainingen!

Wil je voor de run nog wat survivalskills opdoen? Dat kan! We organiseren voor iedere run meerdere beginnerstrainingen. Deze zijn speciaal georganiseerd voor deelnemers van de run. De kosten bedragen €2,- wat contant betaald kan worden op de training zelf. We raden iedereen aan om een lange sportbroek/legging aan te doen bij zowel de trainingen als de run. De trainingen vinden plaats van 19:00 tot 21:00 op woensdag 23 mei, woensdag 30 mei en zaterdag 2 juni. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar run@survivalutrecht.nl!

Vrijwilligers!

Ook dit jaar hebben we de vrijwilligers weer hard nodig om van deze run een succes te maken. De vrijwilligers krijgen een eigen shirt en mogen de run zelf gratis op zaterdagmiddag lopen. Dus lijkt het jou leuk om te helpen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier:

Word vrijwilliger!

Media

Foto’s 2018

Maikel Rutten

Gijs van Baalen

Becky Miedema

Volg de run op onze social media:
Facebook

Parcours 2018


UithofSurvivalRun