Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 656 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Introductieperiode 2019 | U.S.S.V. Simius Hircus

 Introductietrainingen in september

Ben je benieuwd of survival een sport voor jou is? In de maand september vinden er introductietrainingen plaats voor (nieuwe) studenten in Utrecht. Je kunt vier weken lang, één of twee keer per week training volgen en zo de basis van survivalrunning onder de knie krijgen (helemaal gratis en zonder verplichtingen). De trainingen zijn zo opgebouwd, dat je aan het einde van de maand klaar bent voor een mini survivalrun over onze baan! Als je een keertje een training mist, zijn er altijd mogelijkheden om nog even wat extra te oefenen met een van de trainers.

Elke donderdag in september is er een borrel, bij mooi weer buiten en anders in het sportcafé. Zo leer je gelijk veel mensen kennen! En om de introductie periode af te sluiten is er op zaterdag 5 oktober de Nieuwjaarsdag van de Epische Commissie (ECo) voor zowel nieuwe leden als bestaande leden. Tijdens deze activiteit leren de nieuwe leden elkaar, de bestaande leden en de vereniging beter kennen.

Je kan je voor deze introductie periode aanmelden door een mailtje te sturen naar info@survivalutrecht.nl.


Heb je de introductie periode voor dit jaar gemist, geen ramp. Elke eerste 4 trainingen van de maand is er een speciale beginnerstrainers aanwezig om je alle basistechnieken aan te leren. Deze training zijn volledig gratis en je kan gewoon bij de normale trainingen op dinsdag of donderdag om 19.00 uur aansluiten bij ons op de baan, naast het achterste voetbalveld van Olympos. Na de gezamenlijke warming-up zal er gevraagd worden of er nieuwe beginners zijn die met de beginnerstrainer mee willen gaan. Lijkt het je leuk om zo kennis te maken met de sport, kom dan gerust een keertje langs, meer informatie is ook te vinden onder het kopje ‘Lid worden’.


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/2/4/survivalutrecht.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382