UIT

De UIT is dit jaar grotendeels digitaal, maar we organiseren wel real-life workshops speciaal voor UIT-lopers! Namelijk op de dinsdag en de donderdag in de week van de UIT. Zo kun je toch alvast een beetje de sfeer komen proeven. De link om je hiervoor in te schrijven vind je op het platform van de UIT.


Introductieperiode in september

Ben je benieuwd of survival een sport voor jou is? In de maand september vinden er introductietrainingen plaats voor (nieuwe) studenten in Utrecht. Je kunt vier weken lang, één of twee keer per week training volgen en zo de basis van survivalrunning onder de knie krijgen (helemaal gratis en vrijblijvend). De trainingen zijn zo opgebouwd, dat je aan het einde van de maand klaar bent voor een minisurvivalrun over onze baan! Als je een keertje een training mist, zijn er altijd mogelijkheden om nog even wat extra te oefenen met één van de trainers.

Daarnaast zullen er in september ook (corona proof) borrels en andere gezellige activiteiten plaatsvinden, waarmee je elkaar en onze leden beter kunt leren kennen! Zie de poster hiernaast.

Je kan je voor deze introductieperiode aanmelden door een mailtje te sturen naar info@survivalutrecht.nl.