Trainen bij Simius Hircus

Bij Simius Hircus staan doorzettingsvermogen, kracht en plezier centraal. Voor elke student is er uitdaging te vinden, of je nu net begint of al een doorgewinterde survivalrunner bent.

Op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur wordt er in groepsverband getraind in de survivalsport. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Op zondag van 10.00 tot 12.00 uur is er een vrij verzamelmoment, waar geen trainers aanwezig zijn maar je wel in een groep kunt trainen. De trainingen vinden plaats op onze hindernisbaan bij sportcentrum Olympos.

Je zit niet vast aan verplichtingen, maar kunt wel genieten van gezamenlijke gezelligheid. Naast de vaste borrel op de eerste dinsdag en de derde donderdag van de maand vinden er regelmatig (al dan niet survivalgerelateerde) activiteiten plaats en wordt er deelgenomen aan verscheidene survivalruns door heel Nederland.

Simius Hircus is ook te vinden op deze pagina van studiegids.nl

Een keer proberen

Ben je benieuwd of survivalrun een sport voor jou is? De eerste vier trainingen van de maand kun je vrijblijvend een keertje mee komen trainen! Er is dan een beginnerstrainer die je op weg kan helpen. Meer info daarover vindt je onder het kopje lid worden . In de maand september vindt er bovendien een wat uitgebreidere introperiode plaats voor nieuwe studenten in Utrecht (meer informatie daarover onder het kopje introductieperiode).

BOSSO

Simius Hircus is aangesloten bij het BOSSO. Dit is een bestuurlijke overkoepeling van zeven studenten survivalverenigingen; namelijk Slopend (Delft), FEL (Nijmegen), Tartaros (Enschede), Moddervet (Groningen), All Terrain (Eindhoven), WOEST (Wageningen) en wijzelf. Tezamen organiseren zij jaarlijks het Nationaal Studenten Survivalrun Weekend (NSSW). Dit is een sportief en gezellig weekendje weg met survivalrunners uit het hele land. Verder streeft het BOSSO gezamenlijke belangen na van deze verenigingen.


Survivalrun Bond

Om verzekerd te kunnen trainen en toegang te krijgen tot de trainingsbaan van Simius Hircus, moet je lid zijn van de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Dit kan je doen via de site van de SBN.


HR, Statuten en AVG

Het huishoudelijk reglement van de vereniging kan je hier nalezen: HR.

Wil je de statuten doorlezen, klik dan op: statuten.
Alles omtrent de AVG vindt u op onze pagina AVG.