Leuk dat je interesse heb in onze vereniging! Hieronder vind je verdere informatie over de eerste keer meetrainen en het inschrijven.

Een keer proberen

Weet je nog niet zeker of survivalrun iets voor jou is? Kom gerust een keer langs tijdens een training (elke dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur) en train mee! In de maand september hebben we hiervoor de speciale introductieperiode. In deze periode zal je samen met een groep beginners de beginselen van survivalrunning leren, in combinatie met gezellige activiteiten.
Wil je echter later in het jaar een keer langskomen, dan is dat geen probleem! Je kan elke éérste 4 trainingen van de maand gratis meetrainen. Er zijn dan speciale beginnerstrainers aanwezig die je stap voor stap de basistechnieken aanleren. Wil je toch iets meer proberen, dan raden wij de cursus via Olympos aan!


Eerste keer meedoen

Kom je een keertje meetrainen, wees dan minimaal vijf minuten voor de warming-up aanwezig. Onze warming-up begint altijd om 19:00 bij ons op de baan, bij de dugout. Deze warming-up zullen we als gehele vereniging samen doen, daarna zal je door een beginnerstrainer begeleid worden met de basistechnieken.
Als je voor het eerst meegaat trainen vergeet dan geen goede buiten sportschoenen mee te nemen. Een goed profiel is handig, metalen spikes zijn verboden. Verder is het handig om een lange sportbroek aan te doen. Leggings werken het best, ook voor mannen. Vergeet als laatste geen water mee te nemen, survivaltrainingen kunnen best intensief zijn.


Inschrijven

Je kan je bij ons het hele jaar door inschrijven voor de vereniging!
Om bij ons lid te kunnen worden is het verplicht 18 jaar of ouder te zijn, student te zijn aan de HU of UU en jezelf in te schrijven bij de SBN (Survivalrun Bond Nederland), voor de verzekering. Meer info vindt je op het inschrijfformulier of op de site van de SBN.
Contributie bedraagt 35 euro per half jaar. Hier komt 20,- euro per jaar bij voor het SBN lidmaatschap.
Als je je wilt inschrijven voor de vereniging kan je dit Lidmaatschapsformulier printen en invullen. Deze kun vervolgens afgeven bij het bestuur tijdens een van de trainingen (weet je niet wie dit is, dan kan je het aan de trainer vragen, die helpen je graag verder).

Let wel op: omdat Simius Hircus een studenten survivalvereniging is, kun je alleen lid worden wanneer je studeert aan een universiteit óf de hogeschool in Utrecht. Voor deze en andere regels, kijk dan in het huishoudelijke reglement.
Wil je de statuten doorlezen, kan je deze hier lezen statuten.

Alles omtrent de AVG vindt u op onze pagina AVG.

Geen student

Wil je graag bij onze vereniging aansluiten maar ben je nog geen student of geen student meer, dan moeten we je helaas teleurstellen. Onze vereniging is uitsluitend bedoeld voor studenten. Maar niet getreurd, in Zeist (6 km van onze baan) zit de survivalgroep Fit, dit is een survivalrunvereniging voor zowel jeugd als volwassen leden. Op hun site vind je meer informatie: Survivalgroep Fit Zeist.
Iets verder, in Doorn (14 km van onze baan), zit de survivalgroep Hang-on. Ook deze survivalrunvereniging is voor jeugd en volwassen leden. Op hun site vind je meer informatie: Survivalgroep Hang-on.


Wel student, maar niet in Utrecht

Ben je wel een student, maar kan je niet bij ons in Utrecht trainen? Mogelijk kan je dan bij een van onze zusterverenigingen terecht, allemaal gericht op studenten. Deze zitten verspreid door heel het land en hier hebben we nauw contact mee, door verschillende uitwisselingen en een weekendje weg met alle verenigingen te organiseren. De steden zijn; Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen en Wageningen.
In Delft zit de vereniging ‘Slopend’, op hun site vind je meer informatie: S.B.V. Slopend.
In Eindhoven zit ‘All Terrain’, op hun site vind je meer informatie: All Terrain.
In Enschede zit ‘Tartaros’, op hun site vind je meer informatie: D.S.S.V. Tartaros.
In Groningen zit ‘Moddervet’, op hun site vind je meer informatie: G.S.S.V. Moddervet.
In Nijmegen zit ‘FEL’, op hun site vind je meer informatie: N.S.S.V. FEL.
En in Wageningen zit ‘WOEST’, op hun site vind je meer informatie: WOEST.


SponsorKliks, gratis sponsoren!