Commissiebedankavond – 22 augustus 2020

Als dank voor al het leuks en moois wat onze commissies gedaan hebben dit jaar, organiseerde het bestuur een leuke activiteit voor ze. Eerst levend stratego met waterpistolen en kleurstof, gevolgd door een vuurborrel!

Kroco zomeractiviteit – 17 juli 2020

Al drijvend en voorzien van een biertje gingen we lekker de Kromme Rijn af in het zonnetje!

Eindejaarsactiviteit – 04 juli 2020

De Epische Commissie heeft dit jaar flink uitgepakt. Met als toffe opdracht om het ECorona vaccin te ontwikkelen tegen covid-20 werden we met de step en de kano langs verschillende ‘landen’ gestuurd.

‘Halfjaarlijkse’ ALV – 19 juni 2020

Iets later en in wat andere vorm dan normaal, konden we nu toch onze halfjaarlijkse ALV houden. Na deze avond was iedereen weer up-to-date over de vereniging. Uiteraard werd de avond traditioneel afgesloten met de laars-ad.

ECo extravaganza avond – 15 juni 2020

Vanwege corona was alles even anders, maar de Epische commissie zou haar naam geen eer aan doen als ze niet toch een heel leuk alternatief hadden bedacht. Een avond vol met gekke spelletjes, gespeeld vanuit ieders kamer.

NSSW – 28 februari t/m 01 maart 2020

Het was weer tijd voor het Nationaal Studenten Survivalrun Weekend. De BOSSO vierde haar lustrum dit jaar, dus werd er extra groots uitgepakt! Dit resulteerde in een fantastisch weekend vol sport, spel, avontuur en gezelligheid.

Uitwisseling Slopend – 16 februari 2020

In Delft hadden ze een leuk programma voor ons bedacht, waarmee we hun baan en de campus leerden kennen. Zo kregen we een heuze hardlooptraining, deden we apenkooien tussen de touwen en werden onze navigeerskills op de proef gesteld met een kleine oriëntatieloop.

Pubquiz – 05 februari 2020

Onze kennis werd weer op de proef gesteld. Met feitjes variërend van gekke voorvallen binnen de vereniging tot aardrijkskunde, alles kwam langs.

Uitwisseling bij ons! – 12 januari 2020

Vandaag mochte we onze baan aan de zustervereningen laten zien. In de vorm van mastermind zijn er vele hindernissen geklommen voordat de juiste combinatie geraden was.

Nieuwe nieuwejaarsnieuwjaarsbarbequeborrel

Een moeilijke naam, maar een simpel concept: een heerlijke vuurborrel na een training in de winter.

Survivalrun Beltrum – 05 januari 2020

Beltrum is één van de plaatsen waar onze sport is ontstaan. Bijzonder is dat ze een volledig LSR (lange survivalrun, 21 km) parcours hebben. Met een aantal Simii zijn we dit gaan trotseren! Fun fact: de gebroeders Broeze hebben het volledige parcours op klompen gelopen!

Dinxperloop – 15 december 2019

De 25e editie van de survivalrun in Dinxperlo was een succes. We boften met het weer, maar het beruchte 7km lusje vol combi’s blijft altijd een uitdaging. Menig simius-lid heeft zich hier echter doorheen weten te slaan!

Uitwisseling All Terrain – 08 december 2019

Altijd leuk om een andere survivalbaan te ontdekken! Ditmaal bij onze zustervereniging All Terrain.

Hang-on run Doorn – 23 & 24 november 2019

De meest gelopen run binnen onze vereniging, met diverse niveau’s, traditioneel afgesloten met pannekoeken in de binnenstad van Utrecht. Do werd eerste bij de MSR vrouwencategorie. Een knappe prestatie!


Tartaros gala – 15 november 2019

Met een grote groep simii reisden we af naar het verre Enschede, om daar het lustrum van onze zustervereniging Tartaros mee te vieren.

Bouwdag – 03 november 2019

Het was weer tijd voor baanonderhoud! Naast dat de baan weer een stukje mooier is geworden, kregen we ook een spoedcursusje knopenleggen.

Kroegentocht 6.0 – 01 november 2019

Al voor de zesde keer organiseerde het Kroco weer een fenomenale kroegentocht. Met als thema Dirty Dancing waren de zwarte tanktops en witte blousejes niet weg te denken uit deze avond!

Nieuwejaarsdag – 05 oktober 2019

Het jaar goed begonnen met de highland games en aansluitend een vuurborrel in de avondzon. Leuk dat we weer zoveel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen!

Utrecht Survivalrun – 28 september 2019

De jaarlijkse Utrecht Survivalrun georganiseerd door de Wedco was ook dit jaar weer een succes! Met uitdagende pakplanken over het water in het 9km lusje.